www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Jurnal CadouriDeDragoste
1 ::: 2


A fi liber...

Multi dintre noi purtam in piept cu o anumita mandrie un fel de incapatanare nascuta din firea independenta pe care o avem, care nu accepta sa plece capul in fata a nimic si a nimanui. Cu cat ne este atacata libertatea mai agresiv cu atat reactionam mai puternic, fie aparandu-ne si reactionand cu o agresivitate din ce in ce mai mare, fie baricadandu-ne si retragandu-ne in noi insine, lasand agresorul sa vorbeasca singur si sa se lupte cu morile de vant.

Libertatea e cea mai evidenta caracteristica a sufletului nostru, si cine are un spirit puternic cu siguranta va resimti nevoia de a fi liber si nesupus nimanui sub nici o forma. Lupta pentru libertate marcheaza cel mai evident evolutia intregii omeniri.

Si totusi alaturi de libertate mai arde ceva in sufletele noastre, ceva strans legat de aceasta, poate sunt surori, poate mama si fiica, dar cu sunt siguranta de nedespartit: iubirea.
Libertatea fara iubire e doar o incapatanare vicioasa si prosteasca, iubirea fara libertate e doar o sclava lipsita de stralucire si forta. Si da, oamenii au avut puterea sa se rascoale si sa lupte pentru libertate manati intotdeauna de pasiune, de iubire, de idealuri spirituale strans legate de aceasta, si totusi, in noi, ca indivizi, lucrurile par mai neclare, stim sa ne aparam instinctiv libertatea individuala in fata celorlalti, in fata unui tutore abuziv, in fata unui partener inconstient... dar dincolo de instinct cum relationam cu ea, cu noi insine, cu ceilalti?

Este iubirea e mai presus de libertate?
La ce ne-ar fi de folos ochii daca n-am avea lumina? Oamenii poate au descoperit in sfarsit ce-nseamna libertatea, dar inca mai avem multe de invatat despre iubire, poate de aceea omenirea n-o duce prea grozav in aceste vremuri, am facut ochi dar e inca crepuscul in lumea noastra...

Cand soarele straluceste!
...cand iubesti libertatea arata altfel. Cand iubesti nu vezi libertatea cuprinzandu-te doar pe tine ci si pe cei pe care ii iubesti. Si iubind libertatea, si iubindu-i pe ei, iti doresti mai mult ca orice sa le-o daruiesti, sa le-o respecti! Nu te poti plimba prin gradinile sufletelor celorlalti cu ochii inchisi, calcandu-le si distrugandu-le florile, daca vrei sa te bucuri de libertate deschide-ti inima si priveste prin ea unde pasesti...

Fara iubire ne ratacim repede in locuri unde libertatea nu ne mai este de prea mare folos pentru ca acolo fiecare e pentru el si libertatea celuilalt nu mai este respectata... din pacate cam asta e lumea in care traim acum.

Dar spiritele libere vor lupta mereu!

CadouriDeDragoste.ro

blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.