www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Jurnal CadouriDeDragoste
1 ::: 2


Carti personalizate cu design nou

Nu stiu daca a-ti auzit deja, dar cartile personalizate de pe www.CadouriDeDragoste.ro au un nou design al paginilor, mult mai frumos si mai romantic. Vedeti aici imagini cu noile carti personalizate.
Cred ca am reusit sa imbin cateva grafice ornamentale frumoase intr-un tot unitar foarte potrivit pentru specificul cartii. Paginile sunt pline de flori si inimioare, perfecte pentru a devenii acele cadouri romantice si foarte speciale atat de greu de gasit.
Pot sa spun acum ca aceste carti personalizate arata exact asa cuum si-ar imagina cineva cand i-ai povestii despre ele (sau poate chiar mai frumos), sunt romantice, deosebite, speciale. Puteti fi siguri ca vor fi cadouri absolut nemaipomenite!

Spre deosebire de vechiul model, nu ma voi mai baza atat de mult de acum inainte pe improvizatie; Improvizatia e buna insa si mai bun este un model absolut perfect care sa fie folosit pt toate cartile. In pagina cu exemple il aveti prezentat in detaliu, pagina cu pagina, asa va arata de acum inainte fiecare carte personalizata, ceea ce cred ca este o veste foarte buna. Dar ca si pana acum poate conta foarte mult si aportul vostru, mai exact textele si pozele trimise sa se potriveasca cat mai bine in modelul prezentat. Asa ca alegeva-ti cu grija pozele pt personalizare si scrieti textele astfel incat sa se potriveasca cat mai bine in pagini.
Pt textul din carti se foloseste fontul Monotype Corsiva marimea 18, intr-o pagina intrand aproximativ 150 – 200 de cuvinte. Vezi aici o pagina personalizata cu text.
Pozele potrivite pt personalizarea paginilor sunt cele tip portret. Puteti trimite orice fel de poza dar din care sa se poata decupa cat mai bine portretul persoanei, doar fata sau bustul. Pozele si mai ales chipurile sa se vada cat mai clar pt a iesi bine la tiparit.
Antetul si footerul paginilor cu poeziile de dragoste din cartile personalizate au fost de asemenea schimbate radical. Vedeti aici un exemplu de pagina personalizata. E mai original si mai frumos acum. Textul antetului este scris in valuri, urmand imaginea grafica (original), iar imaginea din footer contine trandafiri si o eticheta cu numele persoanei pt care este personalizata cartea (frumos si romantic).

Per total, un model nou si imbunatatit de carte personalizata, foarte frumos, romantic si original – cele trei mari atuuri ale cartilor personalizate de pe CadouriDeDragoste.ro… asta bineinteles daca nu mentionam si pretul ( cel mai mare atu dintre toate).
Imprastiati vestea!!!
Radu
blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.