www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Jurnal CadouriDeDragoste
1 ::: 2


Rostul omenilor e iubirea

rostul oamenilor e iubirea

Nu poti alege cum incepi, nu-ti poti alege parintii, viata alege pentru tine. Poate sunt buni, poate sunt rai, poate reusesc sa-ti daruiasca tot ceea ce ai nevoie, poate te-au si dezamagit dar nu poti schimba nimic. Poate asa a fost sa fie, c’est la vie, sau poate fire ale destinului si legi ale sufletului ti-au trimis ceea ce trebuiau sa-ti trimita pentru ca sa ajungi sa iti incepi drumul de unde trebuie. Viata te creste si astfel ajungi intr-o zi mare si stapan peste ea, ziua in care nimeni nu mai alege pentru tine, ziua in care pornesti la drum.

Incepand din aceea zi dorintele si visele tale vor putea primii mereu o noua sansa si destinul tau nu va fi un drum, va fi un orizont pe care-l vei cuprinde cu mintea si sufletul tau si doar propria inteligenta si intelepciune iti va limita cat de departe poti privi in viitor. Vei cauta iubirea caci oricate feluri de a traii ar inventa, rostul omului este mereu iubirea, pentruca sufletul respira iubire si fara ea ne stingem, ne uscam ca frunzele si asteptam sa ne acopere pamantul. Vei cauta iubirea si de data asta vei putea alege. Si iubirea ta iti va fi tata, mama, sora, frate, copil, prieten/a si jumatate, asa ca alege cu grija.

Priveste iubitul sau iubita ce iti cere inima si gandeste-te daca iti va fi un tata sau o mama buna, daca are loc pentru grijile tale in brate, daca e atentie pentru nevoile tale in inima, daca copilul din tine simte parintele din el/ea.
Priveste iubitul sau iubita ce iti cere inima si gandeste-te daca va fi copilul pe care ti-l doresti, daca-ti va cauta imbratisarea si se va lasa iubit si ocrotit de inima ta flamanda, daca-ti va primi iubirea cu un zambet curat si inocent in care sa-ti reaze-mi tot sufletul, daca va putea creste din vorbele tale si va putea fi chip si asemanare inimii tale.
Priveste iubitul sau iubita ce iti cere inima si gandeste-te daca va fi prietenul de care ai nevoie. Daca va crede in tine mai mult decat in oricine, daca va merge impreuna cu tine mai departe decat oricine, daca va rade sau va plange impreuna cu tine si mai ales daca te va ierta.
Priveste iubitul sau iubita ce iti cere inima si gandeste-te daca va fi jumatatea care te va implinii. Daca o simti capabila sa iti stea alaturi la bine si la rau, sa iti umple zilele si noptile si mai ales sufletul.

Iubiti-va frumos!

blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.