www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale
Comanda cadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale caricaturi si portrete digitale sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Carte Fantezii erotice

Cap. 5 - Noapte de amor

©Copyright www.CadouriDeDragoste.ro

Cel mai fierbinte cadou - fantezii erotice intr-o carte personalizata
Îmbratisati strâns de aproape o ora, Valentina si Radu începura sa se trezeasca din toropeala somnoroasa care-i furase dupa profundele delicii orale. Îsi zâmbira dulce mângâindu-si chipurile fericite.
- Azi e ceva în aer, rosti el, parca mi-e o pofta insatiabila de tine.
- Da, asta am simtit si eu toata ziua, râse Valentina.
Lasara linistea sa se astearna între privirile lor care începura sa-si vorbeasca enigmatic.
Îsi ascultau rasuflarile din ce în ce mai profunde, simtindu-le ca pe niste stravechi incantatii ale dorintei.
Fermecat de senzualitatea expresiei de pe chipul iubitei sale, Radu începu a-i framânta buzele cu degetul.
Ea si le întredeschise usor si îi raspunse mângâindu-l pasionala cu limba.
- Azi ma simt asa de roditoare, sunt ca un aluat care vrea sa se împlineasca odata în pâinea aia coapta si aburinda, am nevoie sa ma framânti puternic iubitule, framânta-ma cum nu m-ai framântat niciodata!
Radu îi raspunse cu un sarut pasional, întarind strânsoarea îmbratisarii sale si lasându-si palmele sa-i mângâie spatele înca umed de sudoare, înfingându-si o palma în fesele ei si una luându-i în stapânire ceafa si împingându-i buzele mai tare în gura sa flamânda. Mâinile ei începura la rândul lor sa îl simta furibunde, cautându-i cu pofta muschii încordati de excitatie.
Trupurile din nou doritoare începura a se freca pasional, plutind unul peste celalalt într-un dans hipnotizant de senzual, dansul dorintei si al placerii. Si magia dansului îsi facu instantaneu efectul, ei simtindu-se mai goi ca niciodata unul în bratele celuilalt, goi de inhibitii, goi de gânduri, goi de nelinisti, gustând cea mai delicioasa libertate, doi luceferi de foc încercând sa se contopeasca.
Si ca un luceafar se simti el când ridicându-se de peste Valentina, peste privirile ei extaziate, îsi lasa dorinta arzatoare sa o patrunda, tulburându-le mintile cu o dulce nebunie patimasa.
Vaginul ei parea o poarta spre paradisul placerii, iar penisul lui era cheia care o deschise larg. Cu pelvisurile unite pasira amândoi pe magicul tarâm si trupurile lor erau doua aripi agitându-se frenetic ca sa-i tina sus pe culmile extazului, într-un zbor agitat si frânt de fiinte neobisnuite cu el dar doritoare sa ajunga atât de sus, sus pâna la marginile timpului si spatiului, sa uite tot, sa nu mai ramâna decât ei doi, doi luceferi eliberati dincolo de marginile universului, stralucind doar pentru ei, devorându-se într-o suprema adoratie unul pe celalalt...
Cuprinsi de aceea frumoasa adoratie privirile lor se penetrau profund ca sexurile, el îsi controla miscarile penisului pentru placerile ei, simtindu-i dorintele, iar trupul ei îl rasplatea cu imagini si miscari înnebunitoare de senzualitate si pasiune.
Îsi întâmpinau culmile de excitatie cu miscari fulgeratoare, îsi împlineau momentele de placere rasfatata cu leganari de valuri, înclestate într-o dulce truda trupurile asudate cu pulberi de stele deveneau din ce în ce mai incontrolabile, mai furtunoase. Ca un vultur flamând el îsi ridica prada la piept, strângând-o înclestat în brate, si îngenunchiati unul în bratele celuilalt, cu privirile lipite si gurile gemând flamânde furându-si aerul una de la alta, cei doi începura a-si sopti rugaciuni adoratoare.
Simtind ca arde, cu capul cazut pe spate, Valentina cerea iertare universului pentru imensa placere pe care o simtea numai ea singura. Simtea barbatul minunat cum o sadeste, cum îi primeste samânta si o rodeste iubitoare si apoi o naste lumii îmbogatind pamântul cu fericirea ei!
Simti dintii lui pe gât muscând. I se facu pofta si ei si-ntr-o secunda, înainte ca Radu sa poata reactiona, se înclesta de el si musca nepermis de tare din umarul lui. El gemu înfundat si se prabusi înnebunit de dorinta cu ea peste cearceafuri. Sub zvâcnirile sale puternice, vaginul ei învolburat erupea valuri de umezeala feminina în sunete specifice care ajungeau pâna la urechile lui si îl întarâtau mai tare!
Coplesita de placere, gemete incontrolabile îi încununau chipul desavârsit de atingerea extazului.
Uimiti, amândoi simtira cum pierd controlul propriilor corpuri, cum acestea se încoarda puternic si încep sa vibreze. Tot focul imens din ele începu sa se adune cu o forta incredibila în unirea sexurilor.
Se inclestara într-o îmbratisare nebuna, convinsi ca portile paradisului li se deschid si se pregatesc sa moara.
Cu un urlet victorios, cu priviri impaienjenite, cele doua suflete explodara unul în celalalt.
În inimile lor universul se nastea, se-mplinea într-o imensitate extazica de lumina si adormea-ntr-un infinit transcedental de gol plenar.

Tremurând, Valentina si Radu se prabusira unul lânga altul. Cu mintile golite în inimile ce înca mai gustau stropi extazici de infinit, cuprindeau întelesuri si simtaminte minunate. Stiau ca peste câteva clipe au sa devina de nedescris, de necuprins, si zâmbind melancolici, lasara lacrimile fericite sa le încuviinteze visul.
Apoi îsi adusera aminte unul de celalat si cu ultimele puteri îsi privira chipurile descoperind uimiti ca nu sunt singurii care au facut minunta descoperire.
„Ah, ai simtit si tu? Doamne ce bine! Înseamna ca nu e pierdut nimic, vom cauta din nou, si din nou, pâna portile paradisului ni se vor deschide în sfârsit si nu vom mai fi nevoiti sa uitam!!! „
-Te iubesc...
-Te iubesc...

În tacerea noptii, din bratele ocrotitoare ale întunericului, peste Valentina si Radu fulguiau stele.

Cap.1 - Roua diminetii
Cap.2 - O zi prea fierbinte
Cap.3 - Pentru el
Cap.4 - Pentru ea
Cap.5 - Noapte de amor
Cap.6 - Pentru totdeauna


blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.