www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale
Comanda cadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale caricaturi si portrete digitale sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Carte Fantezii erotice

Cap. 2 - O zi prea fierbinte

©Copyright www.CadouriDeDragoste.ro

Cel mai fierbinte cadou - fantezii erotice intr-o carte personalizata
O zi perfecta este ziua în care te trezesti la chemarea dragoste si o asculti incontinuu, clipa de clipa, o simiti îndemnându-te sa râzi, sa te bucuri, sa te joci, sa te darui!
Asa se simtea Valentina azi, dar fiind singura, cui sa daruie? Ah, stia, azi îsi va darui numai ei însusi. Azi va fi ziua ei perfecta si va avea grija sa nu o strice nimic.

Întorcându-se în dormitor observa încântata cum cineva îi anticipase gândurile. Pe pat o astepta un superb trandafir rosu ca focul si un biletel roz: “Sunt mereu doar la un gând departare de tine, iarta-ma ca m-am rupt din bratele tale, alunga orele cu dragoste si dor, vreau si eu deseara sa strâng în brate un trandafir rosu ca focul! Radu.”
Valentina sorbi cu nesat mireasma florii si se prabusi ametita de fericire în pat. Visând cu ochii întredeschisi, lasa dragostea si dorul de el sa o patrunda, mângâindu-se usor cu trandafirul catifelat. Parfumul lui o învaluia tandru iar petalele moi împrastiau valuri de fiori peste piele. Cu siguranta Radu îl descântase cu magia dragostei asa cum stia numai el, gandi Valentina, asa ca lasa trandafirul magic sa-i poarte mângâierile iubitului peste trup.
Sfârcurile vibrara de placere sub atingerea lui usoara, sânii se transformara într-o vioara în dans cu arcusul trandafirului si ea interpreta maestuos o superba partitura închinata lui Radu.
Începuta în ritmuri piano pe sânii înfiorati, trandafirul îsi accelera tempoul pe portativul mijlocului ei, desavârsindu-se în note înalte si ritm allegro pe bobocul ei de trandafir.
Floare peste floare, lupta fu lunga si vibranta iar placerile pe masura frumusetilor ce se înclestara... Finalul perfect, risipindu-se impetuos în valuri de placere, o lasa adormita cu trandafirul între sâni...

Era amiaza fierbinte când Valentina termina câteva trebusoare casnice. Pe sub capotul subtire aruncat neglijent peste trup, simtea chiar câteva proboade de sudoare gâdilând-o în hârjoneala lor cu pielea încinsa. Cum îsi promisese o zi perfecta, hotarî ca e momentul pentru o pauza lunga... si racoritoare. Din frigider îi zâmbi deocheat un irezistibil cornet de înghetata roz.
“Si tu ma doresti, nu-i asa?” îi sopti ea sacrificându-i deja jumatate din freza creata si cremoasa pe limba fierbinte.
Trezindu-se ca prin farmec din nou în dormitor, Valentina îsi lasa capotul peste cearceafuri si se întinse goala deasupra lui.
Înghetata i se topea între degete, asteptându-si sentinta. I-o sopti cu o miscare senzuala, topindu-i de tot vârful cret.
“Ma simt marinimoasa azi, chiar daca sentinta ta e grea, îti voi face sfârsitul frumos”.
Râzând, îsi înmuie un sfârc în cornet în timp ce un geamat surprins o înfiora toata.
Înghetata rece creea o placere neasteptata pielii înfierbântate, nerabdatoare, îsi ridica sânul la gura si linse cu gemete prelungi sfârcurile delicioase.
Înghetata se terminase de mult când Valentina îsi sugea mai înnebunita ca nicioadata un sfârc si îsi framânta doritoare cu o mâna sexul fiebinte. Trupul i se unduia agitat, stralucind de sudoare în fierbinteala amiezii, însa ei, cu ochii închisi si gura înclestata de sâni, nu îi mai pasa decât de placerea profunda care crestea din ce în ce mai excitanta. Îsi lasa doua degete sa frece grabite sexul în timp ce aproape îsi musca sfârcurile tari si rosii.
Coplesita, câteva momente glorioase se simti una cu aerul încins, si-n stralucirea amiezii, se topi ca o înghetata gemând devorata de placerea orgasmului.

Era ceva ciudat în inima si trupul ei azi, o tandrete si o senzualitate incontrolabile, coplesitoare.
Acest gând îi lumina zâmbetul în timp ce-si plimba dusul telefon peste sânii lipiciosi de înghetata.
“Ah Radu, tu chiar ai descântat trandafirul ala sa ma chinuie fierbintelile toata ziua.” Gândul ei fu tulburat de sfârcurile care începeau sa freamete sub jetul fierbinte. Valentina izbucni în râs.
Rezemându-se de peretele cabinei, lasa capul pe spate într-o postura voit sexuala si lasa dusul deasupra fetei sa-i taie respiratia, imaginându-si sarutul iubitului în fiecare strop de apa. Îndragostita, îl lasa mai departe sa coboare pe gât apoi cu miscari repezi lovi sânii excitati cu jeturile fierbinti trimitând valuri de placere în tot trupul dar mai ales între picioare. Nerabdatoare, nu amâna momentul prea mult si curând suspina tremurând cu dusul înfipt între pulpele ei care nu mai stiau sa se închida sau sa se deschida muscate de mângâierile fluide.
Soldurile ei se miscau frenetic mimând dansul unui act sexual salbatic. Prin aburii grosi trupul ei parea o amazoana luptând neînfricata pentru viata ei... pentru placerea ei...

A doua oara într-o singura zi, iesea din nou de sub dus cu picioarele tremurânde. Zâmbind satisfacuta se îndrepta iar spre dormitor... timpul zburase si în curând se va apropia seara... si el.
“Umm.... Radu... totusi mai e timp pentru câteva placeri”, izbucnind în râs se lasa sa cada peste pat.
Întoarse privirile spre noptiera de unde îi zâmbea ispititor un platou plin de fructe: mere, struguri, banane... “Ummm, banane...”

Cap.1 - Roua diminetii
Cap.2 - O zi prea fierbinte
Cap.3 - Pentru el
Cap.4 - Pentru ea
Cap.5 - Noapte de amor
Cap.6 - Pentru totdeauna


blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.