www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Tricouri personalizate
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun


Cinci feluri de a iubi

Dragostea nu doare cand iubesti. Ci numai atunci cand ti-e frica sa iubesti.
|
www.Editura-foryou.ro

Actiunea: Mergi pe strada asa cum iubesti

Pare incredibil, dar actiunea este un fel de a va iubi pe voi insiva, de a-i iubi pe altii, de a va iubi viata si de a-L iubi pe Dumnezeu. In limbaj, actiunea este nelipsita, caci ea reprezinta lumea pragmatica, fapta, miscarea, si face aceasta prin verb. Intotdeauna, in limbaj cineva face ceva, fie ca vorbeste, gandeste, simte sau lucreaza. Sentimentul iubirii este radacina oricarei actiuni, a oricarui alt sentiment. Trairea iubirii sau netrairea iubirii, mai bine spus, este radacina actiunilor noastre. Dupa cum vom trai iubirea, asa ne vor fi si actiunile. Si tot asa vor arata si faptele noastre, adica efectele iubirii noastre. Vedeti ca ne intoarcem mereu si mereu la iubirea pentru Dumnezeu, caci fara a intelege esenta ei, noi vom iubi izolat si ne vom atasa de obiectul iubirii noastre. Asta ne duce spre a trai prin el si pentru el propria noastra viata si a ne simti precum cioburile de sticla o data cu pierderea lui. Atunci, nu vom mai actiona decat in scopul plangerii obiectului sau omului pierdut, pierzand astfel energia de a iubi toate lucrurile si fiintele in care se reflecta Dumnezeu. Vom fi deprimati si nu vom face decat sa mancam si sa uram oamenii care asteapta sentimentul nostru de iubire. Ei par vinovati pentru pierderea noastra si asupra lor se va revarsa forta noastra distructiva, izvorata din ura. Vom gandi negativ si vom simti negativ. Vom face lucruri rele pentru noi, impotriva noastra si impotriva celor din jur, iar toate acestea vor fi actiuni, aparute ca efecte ale incapacitatii noastre de a iubi. De aceea se spune ca “unde pui suflet, creste ceva bun.” Cand dai o paine cu dragoste, se vor satura multi saraci cu ea, pentru ca atunci cand o dai cu ura sa fie chiar nociva. Daca gospodina gateste cu dragoste, ea va face o mancare fermecata. Gustul mancarurilor va fi mai bun decat oricand si oamenii se vor simti fericiti la masa ei. Dar, daca gospodina este stresata, gatitul i se pare impovarator, musafirii vor simti aceasta si vor fi tentati sa plece mai repede de la masa, iar altii vor suferi chiar de indigestie. Ce pune gospodina in plus sau in minus, daca ingredientele sunt aceleasi? Iubire. Placere. Dorinta de a darui. Si din acestea se naste actiunea pozitiva sau negativa.

Vedeti cat de importanta este actiunea si cum se face ea ca prin farmec o alta fata frumoasa a iubirii. De aceea se spune ca iubirea este in tot si in toate. Actiunea fiind efectul iubirii, atunci iubirea este prezenta in munca noastra, in mersul pe jos sau cu masina, in relatiile cu prietenii, cu apropiatii, cu femeia, cu barbatul, cu un copil. Daca plantam cu sila un pom, el se va ofili. Si daca facem curatenie in casele noastre cu sila, casa va arata murdara sau dezordonata, chiar daca ne-am spetit sa o facem frumoasa si curata. Chiar intr-o carciuma sau intr-o biblioteca, imaginea nu este niciodata aceeasi. Imaginea noastra – adica ceea ce ne face sa spunem ca-i urat si frumos – este determinata de ceea ce simtim, de iubirea pe care a pus-o fiecare in lucrul pe care l-a facut. Si cand mergem pe strada, daca gandim urat, nu vom fi constienti de faptul ca vom merge asa cum gandim, adica urat. Iubirea noastra este in gand, in suflet, in mers, in lucrurile pe care le facem. Stiind aceasta, vom intelege cat de mult iubim atunci cand vom privi cu luciditate si cu simt autocritic tot ceea ce facem.


blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.