www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Tricouri personalizate
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun


Scrisoare de dragoste
de la Lordul Byron pentru Lady Caroline Lamb

august 1812

Draga mea Caroline,
Daca lacrimile pe care tu le-ai vazut si stii ca nu sunt capabil sa m-i le interzic, daca agitatia pe care o simt langa tine, agitatie pe care cu siguranta ai simtit-o in aceasta foarte, foarte emotionanta aventura, nu s-a declansat decat in momentul in care te-am lasat sa te apropii de mine, daca tot ce am spus si am facut, si sunt pregatit sa spun si sa fac inca si mai multe, nu ti-au dovedit indeajuns care sunt adevaratele mele sentimente ce-ti sunt fidele pentru totdeauna, atunci iubita mea nu mai am alte dovezi sa-ti arat. Dumnezeu stie ca doresc numai fericirea ta si cand voi renunta la tine, sau mai degraba cand tu, dintr-un simt al datoriei fata de sot si mama, ma vei parasi, vei intelege adevarul a ceea ce ti-am promis mereu : ca nici una, nici prin cuvinte nici prin simtaminte, nu va ocupa locul in inima mea care este si va fi locul sacru inchinat tie, pana voi ajunge nimic. N-am cunoscut niciodata pana in acel moment nebunia dragostei - draga si iubita prietena – nu ma pot exprima – acesta nu este un moment pentru cuvinte – dar am sa am mandria, placerea melancolica, de a suferii ceea ce tu cu greu poti concepe, caci nu m-ai cunoscut cu adevarat. Sunt acum pe cale sa plec cu o inima grea pentru ca aparitia mea in aceasta dupa amiaza sa impiedice aparitia oricarei povesti absurde pe care evenimentele de azi ar putea-o provoca. Oare crezi tu acum ca sunt rece, distant, neafectat, oare chiar si altii vor crede asa, chiar si mama ta, aceea mama pentru care noi trebuie intradevar sa ne sacrificam, si mai ales eu, oare va stii sau macar isi va putea imagina ea vreodata imensitatea acestui sacrificiu? « Promisiuni sa nu te iubesc » ah, Caroline, acestea trebuie sa fie promisiunile mele, dar din motive cu totul deosebite, si niciodata nu voi inceta sa simt tot ceea ce ai aprins in mine, mult prea mult pentru a fi imaginat de altcineva inafara de inima mea.. . si poate de a ta. Domnul sa te apere, ierte si binecuvanteze – mereu si mai mult ca niciodata.
P.S. Reprosurile care te-au condus spre aceasta decizie – iubita mea Caroline – -au fost fata de mama ta si din bunatatea sufletului tau, dar oare exista ceva pe pamant si in ceruri care m-ar fi putut face atat de fericit cat m-ar fi facut placerea de a te fi facut a mea. Si nu mai putin acum ca atunci, ba mai mult acum ca niciodata, tu stii ca as renunta cu placere la tot chiar acum, toate le-as ingropa pentru tine, nu ma voi abtine de la asa ceva chiar daca motivele mele ar fi intelese gresit - nu-mi pasa cine stie acestea si cum le-ar putea folosii, ei vor doar pe tine sa te subjuge, eu am fost si sunt al tau, de bunavoie si in intregime, sa te slujesc, sa te onorez, sa te iubesc… si sa zbor cu tine cand, unde si cum tu vei dorii.

Lord Byron (1788 - 1824) a fost unul dintre cei mai celebrii scriitori ai englezi. Un poet faimos in intreaga lume chiar de la varsta de 24 de ani el a avut o scurta dar foarte pasionala aventura sentimentala cu Caroline Lamb. Presat de mama Carolinei (care se pare ca ea insasi nutrea sentimente amoroase pentru marele poet)Byron s-a folosit de acest pretext pentru a pune capat relatie. Aceasta este scrisoarea de dragoste in care face acest lucru.
blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.