www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate
Comanda cadouri personalizate, carti, caricaturi si portrete digitale bijuterii personalizate cadouri sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Tricouri personalizate
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun


Scrisoare de dragoste
de la Johann Wolfgang von Goethe pentru Charlotte von Stein

17 iunie 1784
Scrisorile mele de dragoste ti-au dezvaluit cat de indragostit sunt. Nu mai cinez la Court, ma vad cu putina lume, si imi fac plimbarile singur si la fiecare loc frumos imi doresc sa fii langa mine.
Nu ma pot abtine sa nu te iubesc chiar mai mult dcat imi face bine; voi simtii bucuria doar cand te voi vedea din nou. Ma gandesc la tine tot timpul, amintirea ta nu ma paraseste niciodata. Tu esti etalonul pentru toate femeile pe care le vad, pentru toti oamenii; prin dragostea ta vad lumea. Si acest lucru face ca lumea nu sa arate mai incetosata ci dimpotriva – dragostea ta o face sa se vada mai clara; vad mult mai clar acum cum sunt oamenii si ce planuiesc, ce isi doresc, ce fac si ce le face placere; dar nu-i mai invidiez pentru ce au, a ma compara cu ei e o placere secreta a mea, caci eu detin cea mai scumpa comoara si sunt cel mai bogat, mai norocos si mai fericit dintre toti.
Tu in gospodaria ta probabil ca te simti ca si mine in afacerile mele, uneori nu observam anumite lucruri pentru ca pur si simplu alegem sa nu ne uitam la ele, si lucrurile ne atrag interesul doar in momentul in care vedem clar cum sunt legate intre ele.. Caci nou ne place intotdeauna sa ne implicam, omului bun ii face placere sa aranjeze, sa puna in ordine, sa implineasca ceea cei drept si aduce pacea. Adio tie cea pe care o iubesc de o mie de ori !


Johann Wolfgang von Goethe (1749-1832) cel care a scris aceasta scrisoare de dragoste pentru Charlotte von Stein este considerat de multi un geniu al literaturii germane. In 1774 a scris popularul drama de dragoste Die Leiden des jungen Werthers(Drama tanarului Werther), care a creat o mare senzatie chiar de la inceput.Incepand din 1775 Goethe a trait in Weimar unde a intalnit-o si s-a indragostit de Charlotte von Stein, cea care i-a fost sursa de inspiratie pentru eroina din piesa Iphigenie auf Tauris (1787) precum si pentru Natalie din nuvelele lui Wilhelm Meister. Cea mai celebra opera literara a marelui scriitor este poemul epic Faust
blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.