www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale
Comanda cadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale caricaturi si portrete digitale sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Carte Fantezii erotice

Cap. 4 - Pentru ea

©Copyright www.CadouriDeDragoste.ro

Cel mai fierbinte cadou - fantezii erotice intr-o carte personalizata
“-Buna seara iubito.”
La piept, printre bubuiturile profunde si rare ale inimii sale, Radu simtea inimioara iubitei zbatându-se emotionata ca o privighetoare speriata în colivia ei. Chipul acela zâmbindu-i atât de minunat îl facea sa se topeasca de fericire, o ridica de peste piept în dreptul ochilor sai luându-i obrajiorii în palme si începu sa lase sarutari tandre ca niste rugaciuni pe buzele tremurânde. Clipe îndelungi îsi mângâiara si sarutara chipurile pâna când saruturile se topira-n zâmbete si priviri fermecate.
-Doamne, câta iubire pot cuprinde ochii tai, minunat-o, murmura Radu, crezi ca mai e loc si de putina placere?
-Mi-am daruit-o azi toata ziua asteptându-te, recunoscu Valentina cu o privire vinovata.
- Nu-i nimic, am sosit sa-ti darui ceva ce numai eu îti pot da, stii bine ca nu te poti satura de asa ceva...

Zâmbetul ei înfiorat îi fura raspunsul de pe buze. Radu se trase usor deasupra ei, sprijinit pe brate fara sa o atinga decât cu buzele si începu sa-i mângâie chipul usor cu vârful lor. Ochii ei se închisesera savurându-i senzualitatea atingerilor, simtind cum e sarutata cu buzele, cu respiratia, cu privirea, cu emotiile, cu gândurile, cum toata fiinta lui i se revarsa prin porii pielii dilatati de placere, din vârful buzelor sale.
Lasând în urma fata ei vibrând literalmente fizic de placere, sarutarile lui coborâra mai departe cu delicatetea si atentia unui gradinar îndragostit pasind prin propriai gradina de flori, adorându-si fiecare fir ca pe propriul copil, sarutand fiecare bucatica de piele ca si cum acela e altarul sfânt al unui miracol...
Valentina îsi simti sânii înaltându-i-se doritori, gata sa-i întâmpine în zbor saruturile.
Radu ar fi vrut sa-i zdrobeasca flamând în gura ca alta data dar acum se lasa patruns de desavârsirea lor nepamânteana si îsi purta sarutul în pelerinaj pe curbele lor, urcând adorator spre izvoarele rosii de placere.
Într-un ritual magic, limba înconjura aureolele colorate si se topi senzual peste sfârcurile hiperexcitate, luptându-se cu ele pâna când gura înghiti totul facând-o sa se zvârcoleasca înnebunita cu mâinile înfipte în parul lui...
O poezie în imagini, asta îi parea zbuciumul ei, si înfiorat de admiratie Radu îsi continua lectura braille pipaind mai departe cu buzele sublima opera. Mijlocul ei moale si catifelat îl primi unduindu-se ca o mare în ritmul rasuflarilor fierbinti, lasându-l sa alunece liber peste tot, tot mai jos, tot mai jos... si pe cararile placerii începura a rasari fire moi de par pubian care-i gâdilau placut buzele facându-l sa zâmbeasca bucuros.
În sfârsit gura lui ajunsese în coltul de paradis al barbatilor, poarta pazita de îngerii placerii în care intra doar cei înarmati cu lancia dorintei si scutul iubirii. Cu ochii închisi îi cuprinse tot sexul în gura cu un sarut mustos, smulgându-i cel mai profund geamat din aceea seara si facând picioarele sa se deschida visându-se aripi, înaltând înnebunite sexul în gura lui ca pe o ofranda daruita zeului adorat!
Trupul ei începu a se unduii incontrolabil prevestind furtuna si umplând de emotie pieptul temerarului metelot.
În barcuta sa, o printesa gingasa învelita în rosie tesatura, iesi speriata sa se adaposteasca în îmbratisarea buzelor sale.
El o dezveli tandru si ferm în acelasi timp cu limba umeda si o ispiti într-un dans salbatic al placerii. Clitorisul vibra erupând ca un vulcan râuri de placere incandescenta adânc în trupul femeii, în timp ce vulva, înclestata de excitatie, pulsa sub mângâierile grele ale limbii umede.
Uitând ce i se întâmpla sub valurile de extaz, cu ochii dati peste cap si gura tremurând, Valentina îsi agita înnebunita mâinile prin parul lui, încercând sa-nteleaga ce se petrece, ce miracole extazice s-au nascut tocmai acolo, între picioarele ei. Îsi aducea aminte confuz de un barbat pe care-l iubea, dar nu mai era sigura nici ce este acela barbat si sigur nu mai credea ca ceea ce se simtea ea acuma s-ar fi numit femeie, mai degraba o plamadeala miraculoasa de materie cu lumina.
Si lumina începea sa cuprinda totul, sa vibreze placere si-ntr-o clipa transcedentala golita de timp, totul exploda magnific într-o liniste interioara atât de extazica încât rabufni înafara într-un urlet glorios!
Cu spatele arcuit, trupul ei vibrând îsi dezvaluia în sfârsit natura, de lira elogiatoare a placerii, de amfora a extazului...

Când orgasmul se risipi, înfiorat în fata minunii, Radu saruta usor si tandru miezul înca pulsând al vaginului ei si se ridica atent lânga chipul iubitei sale, Valentina. Trupul ei zvâcnea uitat si ochii ametiti privind în gol înca nu îsi aminteau nici ei de nimeni, dar Radu se întinse rabdator lânga ea privind-o fermecat si lasând-o sa-si savureze clipele de placere pâna la ultima picatura...
Usor, buzele ei tremurânde îsi recapatara astâmparul si înflorira într-un zâmbet când se întoarsera spre Radu. Cu privirile arzând de dragoste, se topira unul în bratele celuilalt sarutându-se pasional cu ochii deschisi, ca sa-si dezvaluie unul altuia tot sufletul.

Cap.1 - Roua diminetii
Cap.2 - O zi prea fierbinte
Cap.3 - Pentru el
Cap.4 - Pentru ea
Cap.5 - Noapte de amor
Cap.6 - Pentru totdeauna


blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.