www.CadouriDeDragoste.ro - cadouri personalizatecadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale
Comanda cadouri personalizate, caricaturi si portrete digitale caricaturi si portrete digitale sute de cadouri personalizate
comanda sute de cadouri personalizate
Carti Personalizate

Impresii clienti!!!
Exemple carti (pdf, foto)
Dedicatii pt cadouri/carti
Comanda carti
Cat costa

Carti personalizate
Declaratii de dragoste
Fantezii
Poezii de dragoste
Citate de dragoste
Poezii+Citate
Love poems
Te iubesc
Poezii pt copii
Colinde Craciun
Texte proprii

Cadouri personalizate

Caricaturi, portrete
Rame, suporturi foto
Bijuterii personalizate
Ceasuri personalizate
Ursuleti personalizati
Haine personalizate
Incaltaminte personalizata
Genti, posete, ghiozdane
Perne (special!)
Umbrele personalizate
Sepci, cravate, accesorii
Paturi, perdele dus
Gadgeturi personalizate
Puzzle-uri, carti de joc
Diplome, medalii, trofee
Alte suprize personalizate

Idei Cadouri

200 cadouri personalizate!
Cadouri el/iubit
Cadouri ea/iubita
Ziua Indragostitilor
Cadouri 8 martie
Cadouri majorat
Cadouri mama
Cadouri Craciun

Carte Fantezii erotice

Cap. 3 - Pentru el

©Copyright www.CadouriDeDragoste.ro

Cel mai fierbinte cadou - fantezii erotice intr-o carte personalizata
Se spune ca o lunga si fierbinte zi de vara lasa o fata aprinsa de dorinta asteptându-si goala iubitul în prag de seara...
Buzele muscate o tradau cu câta nerabdare îl asteptase, se luptase goala toata ziua cu arsita neiertatoare si nebunia dorintei si s-a lasat învinsa de atâtea ori încât sexul ei încins îsi pierduse umezeala, si totusi acum, epuizata printre asternuturi, anticiparea sosirii lui facea din nou sa-i tresara pieptul în rasuflari prelungi si-nfiorate.
Îsi saturase corpul de sex dar dorinta ei trecea mult mai departe de instinctele carnale, dorea sa-l vada în bratele ei vibrând de fericire, ca aripile unui fluture gustând nectarul celei mai dulci flori...

Se-aude usa deschizându-se în hol... ar vrea sa se ridice si sa-i alerge goala în brate dar ramâne acolo, se întinde si se deschide toata peste cearceafuri ca sa-l întâmpine cu imaginea ei, stiind cât de mult îl va încânta.
Pasii lui se apropie de dormitor, un zâmbet nestapânit si lasciv înfloreste pe chipul ei fericit anticipându-i emotionata aparitia.
-Valentina!, rosti el involuntar cu vocea surprinsa si patrunsa de emotii, blocându-se la usa când privirea i se lipi de deliciile rasfirate în patul sau, de femeia goala, întinsa neglijent, cu picioarele uitate larg desfacute, cu o mâna framântând un sân si un deget luptându-i-se senzual cu limba obraznica...
Hainele se desprinsera de pe el ca frunzele smulse de furtuna si-ntr-o clipire parca, era gol peste ea, sugându-i aerul din plamâni cu un sarut de parca acolo era unicul loc de pe pamânt unde mai ramasese aer respirabil care-l putea tine în viata!

Timpul se sfarâmase între buzele lor si nu se mai poate defini cât anume se sarutara incontrolabil...
poate secunde, poate ore... în camera luminata magic de amurg, aerul vibra de gemetele înfundate ale gurilor flamânde, de plescaitul senzual al buzelor, care se-nfasurau dureros de placut unele peste altele si al limbilor care se luptau furibunde sa treaca una prin cealalta!
Valentina îsi simtii mâinile cum se umplu din nou de vigoare când înlantuira trupul vibrând de dorinta al barbatului ei.
Cu o placere dementa se smulse din sarutul lui si îl lasa sa îi devoreze gâtul în timp ce mâinile îi framântau flamânde fesele...
Gura lui i se coborâ respirând foc pe gât, pe piept... începu a i se înfrupta din sfârcuri si una din palmele sale se opri instictiv între picioarele ei, dupa cum prea bine îsi cunosteau si satisfaceau unul celuilalt trupurile si dorintele, când Valentina simti deranjata putin efectele lungii zile fierbinti în care se dezmierdase singura si incontrolabil pâna la epuizare...
Dar îl dorea atât de tare, îl vroia atât de mult în ea, tânjea dupa miracolul pamântesc al senzatiei de a simti penisul umflat de focul dorintei lui prinzând radacini de placere în adâncul ei si facându-l sa vibreze ca aripile unui fluture care gusta nectarul divin al celei mai dulci flori! O da, în seara asta îl va primii în ea si îl va face sa tremure de placere!
Cu un oftat delirant se smulse din înclestarea lor, îl împinse pe spate lânga ea si se undui deasupra lui ca o felina flamânda.
Ochii li se întâlnira arzând si fara sa scoata un cuvânt întelesesera totul. Radu începu sa respire lent si profund relaxându-si ametit trupul coplesit de atâta pasiune, iar Valentina îsi dadu drumul gurii peste el. Îi musca pofticioasa buza rosie apoi coborâ încet, fara sa-si dezlipeasca gura de pielea lui, presarându-i pe trup urme de dinti, scaldate generos în umezeala limbii.
Ochii lui se închisera privind uimiti cerul neîntelegând cum putuse naste pe pamânt asemenea minuni în timp ce limba ei umeda si catifelata i se urca încet pe penis într-un amestec perfect de moliciune si vigoare care-l facura sa-si înclesteze mâinile de perna, speriat sa nu îsi ia zborul...
Valentina îi saruta glandul umed si-nfiorat ridicându-si privirea spre chipul lui si gemu zguduita de dorinta vazându-i gâtul încordat cu venele pulsând ca de prada îngenunchiata sub chipul dat puternic pe spate, îndurându-si extazul.
Si ea simti în aceea clipa, mai coplesitoare ca niciodata, dorinta de a-l primi în ea, inundându-l în placere.
O foame sexuala îi cuprinse gura si cu o voluptate delicioasa si-o umplu adânc cu penisul sau.
Un geamat extazic se-auzii din pieptul lui dar ea nu mai vroia sa priveasca...
cu ochii întredeschisi, ametita si vibrând de o placere ciudata, îi dezmierda înnebunita penisul cu gura tot mai flamânda, îl primea tot mai adânc în gâtul ei fara nici o jena, sugând si lingând fericita, simtindu-l cum el se topeste de placere sub gura ei.
Soldurile lui începura sa zvâcneasca incontrolabil, ea îsi trecu mâinile pe sub ele îmbratisându-le si continua sa-l dezmierde cu pofta pâna ce zvâcnirile se trasformara într-un tremur si penisul lui tâsni fierbinte în gura ei cu o ploaie de gemete fericite.

Esuat pe tarmul fericirii, Radu i se înmuie cu totul în brate în timp ce Valentina îsi lua la revedere cu câteva saruturi tandre de la semeata poarta spre extaze a iubitului ei care îi adormise ostenita sub buze, si cu un zâmbet misterios de femeie împlinita se cuibarii fericita în bratele sale.
“-Buna seara iubite.”

Cap.1 - Roua diminetii
Cap.2 - O zi prea fierbinte
Cap.3 - Pentru el
Cap.4 - Pentru ea
Cap.5 - Noapte de amor
Cap.6 - Pentru totdeauna


blog comments powered by Disqus
Texte de dragoste

Declaratii de dragoste
Mesaje de dragoste
Citate de dragoste
Poezii de dragoste
Texte inspirationale
Sms de dragoste

Speciale

Blog CadouriDeDragoste
Noutati cadouri
Promotii cadouri
Newsletter
Colaboratori

*** Cadouri, bijuterii personalizate, pandantive, medalioane, bratari cu poze.